Over Bente (Online)

Al sinds ik een klein meisje was, heb ik een hoofd vol ideeën. Altijd nieuwe dingen voorstellen en altijd een plan paraat. Het was voor mij als vanzelfsprekend om daar mijn werk van te maken. Ondernemers weten mij te vinden als de creatieve prikkel voor eindeloos veel content ideeën, energie én een duidelijk plan.”

Energiek

Vol ideeën 

Laagdrempelig

Actueel

Proactief

Vernieuwend

Met alleen een stapel toffe ideeën ben je er natuurlijk nog niet. Naast mijn opleiding media management en marketing heb ik me volledig gestort op de kansen van social media voor de zakelijke markt. Instagram ken ik door en door; ook platformen als Facebook, LinkedIn en Pin- terest neem ik mee in mijn contentstrategiën.

Wil je online opvallen, maar loop je tegen allerlei problemen aan? Stuur me even een berichtje.

Ik heb al heel wat merken een online transforma- tie mogen geven, en heb tientallen ondernemers enthousiast gemaakt over social media.

Ik ben pro-actief, energiek en niets is mij te gek. Na onze samenwerking voel je je gemotiveerd, geïnspireerd én zal jouw merk online opvallen.

Ik werk graag met inspirerende merken en ondernemers die het graag nét even anders aanpakken. Herken je je hierin en wil je graag actie in je social media? Dan zijn wij vast een goede match.

Ik wil opvallen!

Bente Online

Ik ben de oprichtster van Bente Online, het bedrijf dat ik begonnen ben om ondernemers te helpen en vol enthousiasme te begeleiden met het creëren van hun online (social media) visie.

Met een jonge en creatieve geest kijk ik naar wat wel kan en denk ik in oplossingen. Hoe kunnen wij streven naar succes? Ik loop harder dan normaal en zorg net voor dat beetje extra. Met een hoofd vol ideeën en een enthousiaste werkhouding help ik jou graag op weg.

Met een frisse blik kijk ik naar de branche van het bedrijf en zorgen we dat de doelgroep via de juiste socialmediakanalen wordt aangesproken. Alle jouw wensen bespreken wij in een kennismakingsgesprek. Wij kijken of we bij elkaar passen en onze ideeën op elkaar aansluiten. Ik vind een klik in dit vak erg belangrijk. Zo weet je wat je aan elkaar hebt.

Ik ben gespecialiseerd in het optimaliseren van social media en social media marketing, maar ook bij andere online uitdagingen help ik jou graag op weg. Daar kunnen wij altijd even over praten.

Bente Offline

Ik ben een jonge onderneemster die gek is op een uitdaging, of dat nou online is of in de keuken (ik ben namelijk dol op koken). Nieuwsgierig is mijn tweede naam en aanpakken mijn derde. Als iets niet lukt, stop ik niet totdat het opgelost is.

Verder ben ik enorm creatief, leergierig en vind ik het leuk om met mensen samen te werken en om elkaar te kunnen inspireren. Door mijn ervaring in deze social media wereld weet ik hoe ik mensen kan inspireren en activeren met mijn enthousiasme en motivatie.

Motiveren, inspireren en voornamelijk creëren, daar haal ik mijn energie uit!

Ik wil meer inspiratie én structuur!

Feitjes

Want ja: naast dat ik mij graag bezighoud met social media beheren, heb ik ook nog een privéleven… Ja, echt!

Creatief in de keuken

Zo ben ik dol op koken en bakken. Ik houd mij graag bezig met eten en het maken van de meeste gekke recepten.

Stil of zitten?

Tot slot kan ik dus echt niet stilzitten. De enige keer dat ik stil zit, is wanneer ik een goed boek in mijn handen heb of een goede film of serie kijk. Dan kom ik tot rust. Creativiteit kent geen tijd daarom is stilzitten af en toe nog lastig!

Heb jij een inspirerend merk of bijzonder vak en doe jij dingen nét even anders dan anderen? Dan wil ik absoluut met jou werken!

Laten we samen sparren!

Wil jij alvast geweldige social media tips?

Volg mij dan op Instagram!

Instagram