Wordt gemotiveerd en leer zelf online te vlammen!

Jij bent een ondernemer, je wilt leren en wil daarom zelf je zakelijke account kunnen beheren. Dan zijn wij wellicht een match! Ik zal je begeleiden in het opzetten van je social kanalen en het aanbrengen van een duidelijke structuur.

Ik wil online opvallen!!

Hoe kan ik jou helpen?

Waarom coaching?

Blijven leren!

Wij zorgen ervoor dat jij weet hoe je jouw bedrijf kunt presenteren op social media. Elke coachingsessie is bedoeld om je tools te bieden waarmee je je bedrijf kunt blijven verbeteren via Instagram.

Niet meer in het donker tasten

Door de updates die maar blijven komen is het vaak erg moeilijk om je Instagram bij te houden en bij te blijven met alle ontwikkelingen. Ik ben op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorg ervoor dat jij van A-Z weet wat je moet doen.

Handvatten om te groeien

Tegen het einde van onze tijd samen zul jij je zelfverzekerder voelen en de kennis hebben die nodig is om een consistente social media marketingstrategie te implementeren. Jij weet nu hoe je moet groeien en hoe jij je content kunt verbeteren.

Wat voor sessies

bied ik aan?

Een sessie waar ik je help met jouw uitdaging.

Tijdens dit traject van 6 sessies wandel ik met jou door de wereld van Instagram. Ik leer je alle tips en tricks die jij moet weten om succes te hebben op Instagram. Na dit traject heb jij mij niet meer nodig en kan jij de Instagram wereld zelf aan!

Heb jij werknemers die vragen hebben op het gebied van social media of wil jij je werknemers opleiden tot Instagram expert? Laat mij hen helpen!

Samen groeien in jouw eigen tempo!

Een van de dingen die ik het liefste doe is informatie delen en andere inspireren met mijn favoriete platform: Instagram. Met mijn Instagram: @benteisonline deel ik al regelmatig handige tips die jij al zou kunnen toepassen. Alleen is er natuurlijk een stuk meer nodig dan alleen tips om een echte Instagram master te worden. Vandaar dat ik ambitieuze ondernemers graag op weg help door middel van verschillende trajecten.

Let's chat!

Deze bedrijven gingen jou al voor:

Online Vlammen op LinkedIn & Facebook!

Toe aan extra begeleiding op deze platformen?

Een Online Vlammen sessie met mij is een waardevol en informatief coaching traject die eindigt met ideeën, duidelijkheid en actiepunten. Het zet de deuren wijd open voor wat jou op dit moment in de weg staat om meer klanten aan te trekken en meer verkopen te genereren via deze platformen.

Wil jij dat ik even met je meekijk of meeluister zodat jij weer heerlijk verder kunt werken? Of wil jij weer verder kunnen met jouw online aanwezigheid maar weet je nog niet hoe? Laat mij je motiveren en jouw stok achter de deur zijn!

Online vlammen gaat over een enthousiaste manier van werken en doen waarin ik jou help met ONLINE opvallen!

Hoe ga ik te werk?

In 6 sessies van 75 minuten doorlopen wij samen dit traject. Ik ben hier om jou te begeleiden!

Ben jij klaar om van start te gaan?

Robin van Maasakker over het sparren met Bente


“Bente heeft kennis van zaken en pakt daardoor snel dingen op. Als iets niet kan hoor ik dat op tijd, wat ik erg prettig werken vind. Ik zou Bente omschrijven als een doorzetter waar je fijn mee samen werkt en met kennis van zaken. Het samen sparren met Bente vind ik waardevol omdat ik daar nieuwe inzichten uit haal. Ik zou Bente zeker aanraden om bovenstaande punten!”

Robin van Maasakker

Vlammen op Instagram!

Ik wil alles weten!!

In 6 sessies gaan wij jouw Instagram helemaal onder de loep nemen om zo tot de beste Instagram strategie voor jouw profiel te komen.

In sessie 1 bespreken wij jouw merkidentiteit en jouw ideale klant, hoe kunnen wij hun bereiken? In sessie 2 nemen wij jouw content onder de loep om ervoor te zorgen dat alles aansluit bij jouw doelgroep en je doelen. Vervolgens bespreken wij in sessie 3 de Instagram Highlights en hoe wij deze gaan inzetten. Daarna pakken wij in sessie 4 de hashtags aan, gebruik jij wel de juiste? In sessie 5 behandelen wij de engagement, communiceer jij wel met je doelgroep? En tot slot gaan wij in sessie 6 alles monitoren om te kijken hoe wij jouw content nog meer kunnen aanscherpen.

Hoe ga ik te werk?

In 6 sessies van 75 minuten doorlopen wij samen dit traject. Ik ben hier om jou te begeleiden!

Linda de Jong over de Strategisch vlammen sessie

Het werken met Bente is super fijn. Ze is helder, geeft je veel inzichten en denkt heel goed met jou en je onderneming mee. De strategisch vlammen coaching sessie heeft me veel inzichten opgeleverd. Bente heeft veel waarde gedeeld tijdens de sessie en nu kan ik weer een stap verder in mijn Instagram avontuur. Het meest waardevol vond ik wel dat Bente tijdens de sessie al haar tips met mij deelde en ik haar al mijn vragen kon stellen. Ook heel fijn was dat Bente een invuldocument had gemaakt waarmee we de strategie goed hebben vastgelegd tijdens de sessie, zodat ik dit document er achteraf altijd bij kan pakken. Ik beveel iedereen deze coaching sessie aan. Het is heel waardevol, je haalt hier super veel kennis en nieuwe inzichten uit. En Bente is gewoon een super fijne sparringspartner!

Linda de Jong

Lin Office Support