Ben jij leergierig?

En wil jij online aanwezig zijn? Ik leer je graag hoe! Social media coaching is er voor de onderneming die de touwtjes het liefst zelf in handen neemt, maar nog niet precies weet hoe. Samen met mij als sparringpartner en coach begeleid ik jou en ga je aan de slag met het opzetten van te gekke social media kanalen.

Ik sta klaar om jou te helpen én motiveren!

Ben je op zoek naar een andere manier waarop ik jou, je team of je bedrijf kan ondersteunen? Laten we er later samen over sparren!

Waarom coaching?

Social media weer leuk maken voor ondernemingen is mijn passie en dit breng ik dan

ook graag op een motiverende manier naar jou over. Elke social media coaching sessie is bedoeld om je tools te bieden waarmee je je bedrijf kunt blijven verbeteren via verschillende social media kanalen.

Social media hoef je niet alleen te doen. Als coach help ik jou 1 op 1 met de (persoonlijke) groei en ontwikkeling van jouw social media kanalen.

Tijdens de sessies gaan wij 1 op 1 aan de slag en krijg jij huiswerkopdrachten mee, zodat je de opgedane kennis stap voor stap zelfstandig toe kan passen en bij vragen direct weer aan de bel kunt trekken. Aan het einde van onze samenwerking kan én wil jij voor de volle 110% met je social media kanalen aan de slag.

Online Vlammen op LinkedIn

& Facebook!

Toe aan extra begeleiding op deze platformen?

Een Online Vlammen Traject met mij is een waardevol en informatief coaching traject die eindigt met ideeën, duidelijkheid en actiepunten. Het zet de deuren wijd open voor wat jou op dit moment in de weg staat om meer klanten aan te trekken en meer verkopen te genereren via deze platformen.

Wil jij dat ik even met je meekijk of meeluister zodat jij weer heerlijk verder kunt werken? Of wil jij weer verder kunnen met jouw online aanwezigheid maar weet je nog niet hoe? Laat mij je motiveren en jouw stok achter de deur zijn!

Online vlammen gaat over een enthousiaste manier van werken en doen waarin ik jou help met online vlammen én opvallen!!

Hoe ga ik te werk?

In 6 sessies van 75 minuten doorlopen wij samen dit traject. Ik ben hier om jou te begeleiden!

Robin van Maasakker over het sparren met Bente


“Bente heeft kennis van zaken en pakt daardoor snel dingen op. Als iets niet kan hoor ik dat op tijd, wat ik erg prettig werken vind. Ik zou Bente omschrijven als een doorzetter waar je fijn mee samen werkt en met kennis van zaken. Het samen sparren met Bente vind ik waardevol omdat ik daar nieuwe inzichten uit haal. Ik zou Bente zeker aanraden om bovenstaande punten!”

Robin van Maasakker

Vlammen op Instagram!

Ik wil alles weten!!

In 6 sessies gaan wij jouw Instagram helemaal onder de loep nemen om zo tot de beste Instagram strategie voor jouw profiel te komen.

In sessie 1 bespreken wij jouw merkidentiteit en jouw ideale klant, hoe kunnen wij hun bereiken? In sessie 2 nemen wij jouw content onder de loep om ervoor te zorgen dat alles aansluit bij jouw doelgroep en je doelen. Vervolgens bespreken wij in sessie 3 de Instagram Highlights en hoe wij deze gaan inzetten. Daarna pakken wij in sessie 4 de hashtags aan, gebruik jij wel de juiste? In sessie 5 behandelen wij de engagement, communiceer jij wel met je doelgroep? En tot slot gaan wij in sessie 6 alles monitoren om te kijken hoe wij jouw content nog meer kunnen aanscherpen.

Hoe ga ik te werk?

In 6 sessies van 75 minuten doorlopen wij samen dit traject. Ik ben hier om jou te begeleiden!

Klanten over Vlammen op Instagram!

“Het werken met Bente is super fijn. Ze is helder, geeft je veel inzichten en denkt heel goed met jou en je onderneming mee. De strategisch vlammen coaching sessie heeft me veel inzichten opgeleverd. Bente heeft veel waarde gedeeld tijdens de sessie en nu kan ik weer een stap verder in mijn Instagram avontuur. Het meest waardevol vond ik wel dat Bente tijdens de sessie al haar tips met mij deelde en ik haar al mijn vragen kon stellen. Ook heel fijn was dat Bente een invuldocument had gemaakt waarmee we de strategie goed hebben vastgelegd tijdens de sessie, zodat ik dit document er achteraf altijd bij kan pakken. Ik beveel iedereen deze coaching sessie aan. Het is heel waardevol, je haalt hier super veel kennis en nieuwe inzichten uit. En Bente is gewoon een super fijne sparringspartner!”

Linda de Jong, Lin Office Support

Hoe ervaar jij het werken met Bente Online?

Ik heb een fijne samenwerking gehad met Bente. Ze reageerde snel op vragen, dacht heel goed mee en heeft me echt verder geholpen met mijn social media.

Welke service heb je bij Bente Online afgenomen?

Ik heb met Bente het Strategisch Vlammen traject gevolgd.

Welke 3 woorden zou gebruiken om de service die jij van Bente Online ontvangt beschrijven?

Betrokken, energiek en resultaat

Zou je mij aanraden aan andere, hoe zou je het omschrijven?

Ja zeker: Bente heeft mij heel goed geholpen met een strategie voor mijn social media. Ze denkt mee, laat voorbeelden zien zodat het makkelijker te begrijpen is en alles wat we hebben ontdekt heeft ze in een overzichtelijke spreadsheet gezet zodat ik het makkelijk kan terugvinden. Twijfel jij of je aan de slag moet met Bente voor jouw social media strategie? Dan zeg ik meteen DOEN!

Wat is de grootste meerwaarde van Bente Online voor jou?

Ik kan nu met een gerust gevoel aan de slag gaan met mijn social media omdat Bente me een goede strategie heeft gegeven, waardoor ik nooit meer zonder ideeën zit.

Bente als Coach!

Jouw dilemma’s én sterke punten bespreken wij in een kennismakingsgesprek. Wij kijken of we bij elkaar passen en onze ideeën op elkaar aansluiten.

Met mijn jonge en creatieve geest ga ik vol energie onze sessies in. Samen met jou kijk naar de mogelijkheden van social media voor jou als ondernemer én kijk ik naar de problemen waar jij tegenaan loopt. Met een hoofd vol ideeën en een enthousiaste werkhouding help ik jou graag op weg. Met een frisse blik kijken we naar de branche van jouw onderneming en zorgen we dat de doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken.

Zie mij als jouw social media cheerleader!

Deze bedrijven gingen jou al voor: