Creativiteit én het net even anders doen staat voor mij op nummer 1.

Bente van Engelenburg

Samen on- en offline groeien.

Door deze data in te vullen ga ik er mee akkoord dat ik gebeld word

Tijdens het ondernemen kan je soms vastlopen in je eigen hoofd, je hebt honderden ideeën maar je weet niet wat je er mee moet.

Hey daar! Ben je klaar voor een creatieve rit? Bij Bente Online draait alles om het vinden van unieke manieren om jouw bedrijf te laten opvallen in deze drukke digitale wereld. Je hebt vast gemerkt dat ik barst van de ideeën, energie en enthousiasme. Ik help jou graag met het oppimpen en je aan te steken met mijn enthousiasme om ook jouw brein vol te brengen met ideeën.

Samen zetten wij wat tofs neer!

Eindeloze stroom aan ideeën!

Marketing op jouw voorwaarden

Knallen!

Online aanwezig!

Jij weet ook dat al die ideeën er niet vanzelf komen, ik ga je daar mee helpen. Samen duiken we in een oceaan van mogelijkheden. Die ene vonk in je hoofd? Die zet ik om in een wervelwind van inspiratie. Jij ziet geen drempels, alleen kansen? Ik steek je graag aan met mijn creativiteit en bovendien enthousiasme.

Ik geef je graag een lieve schop onder je kont! We gaan nu écht even knallen om je bedrijf origineel op de kaart te zetten!

Heb jij een bedrijf/onderneming en wil jij dingen nét even anders doen dan anderen? Druk op de knop!

Hoe werkt het?

Samen gaan wij aan tafel om jouw bedrijf online succesvol te maken. Samen gaan wij op zoek naar datgene wat jouw bedrijf bijzonder maakt, wij zetten het creatief in de markt zodat jij écht opvalt online. Geen 13 in een dozijn, wij gaan voor creativiteit. Ik neem mijn expertise in social media en marketing mee en mijn hoofd vol ideeën. Samen gaan wij op zoek naar dat gene wat jouw bedrijf op een creatieve manier op de kaart kan zetten.

Bente van Engelenburg

Samen sparren?

Op zoek naar creativiteit?

Wat kan ik verwachten van Bente bij mijn bedrijf?

Samen maken we het leuker: Als je dacht dat iets niet leuk of makkelijk kon zijn, heb je mij nog niet ontmoet. Ik zie overal manieren om dingen anders, eenvoudiger en vooral leuker te maken. Jouw aanbod, je positionering, je marketing, je nieuwe ideeën – ik geef ze een uniek tintje.

Marketing op jouw voorwaarden: Instagram, LinkedIn, of misschien iets compleet anders? Samen kijken wij wat bij je doelgroep past én bovendien waar jij je goed bij voelt.

Nieuwe Business Ideeën: Heb je een geweldig nieuw idee, maar geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen, ik haal die drempels snel weg. Ik geef je een vliegende start met tekst, beeld, en de nodige motivatie.

Klaar om de volgende stap te maken?

Tevreden klanten

Online vlammen met je social media in Ede en omstreken!

Laten we samen je bedrijf nóg leuker maken!

Ik geef je graag een lieve schop onder je kont! We gaan nu écht even knallen om je bedrijf origineel op de kaart te zetten!

Wil jij meer creativiteit in je bedrijf? Neem dan contact op!

Bente van Engelenburg

Samen on- en offline groeien.

Door deze data in te vullen ga ik er mee akkoord dat ik gebeld word