Wil je zelf als team of ondernemer vooruit komen online?

En wil jij nu écht online aanwezig zijn? Ik leer je graag hoe! Social media coaching is er voor de onderneming die de touwtjes het liefst zelf in handen neemt, maar nog niet precies weet hoe. Samen met mij als sparringpartner en coach begeleid ik jou of je team en ga je aan de slag met het opzetten van te gekke social media kanalen. Of help ik jouw bedrijf verder met hun LinkedIn aanwezigheid en meer!

Ik sta klaar om jou te helpen én motiveren!

Laat mij het jou / jullie leren!

Training tot social media manager

1-op-1 coaching

(Incompany) trainingen

Online vlammen op LinkedIn en Facebook

LinkedIn training

Waarom coaching?

Social media weer leuk maken voor ondernemingen is mijn passie en dit breng ik dan ook graag op een motiverende manier naar jou over. Elke social media coaching sessie is bedoeld om je tools te bieden waarmee je je bedrijf kunt blijven verbeteren via verschillende social media kanalen.

“LinkedIn heeft zoveel functies, ik heb geen idee wat ik er allemaal mee kan.”

Iets wat ik veel hoor, want hoe lastig is het om alles over een platform te weten als je er niet dagelijks mee bezig bent?

Ik help graag studenten, maar ook ondernemers, de mogelijkheden van LinkedIn te ontdekken. Het kan namelijk zoveel deuren openen!

Ben je op zoek naar een andere manier waarop ik jou, je team of je bedrijf kan ondersteunen? Laten we er later samen over sparren!

Bente als Coach!

Jouw dilemma’s én sterke punten bespreken wij in een kennismakingsgesprek. Wij kijken of we bij elkaar passen en onze ideeën op elkaar aansluiten.

Met mijn jonge en creatieve geest ga ik vol energie onze sessies in. Samen met jou kijk naar de mogelijkheden van social media voor jou als ondernemer én kijk ik naar de problemen waar jij tegenaan loopt. Met een hoofd vol ideeën en een enthousiaste werkhouding help ik jou graag op weg. Met een frisse blik kijken we naar de branche van jouw onderneming en zorgen we dat de doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken.

Zie mij als jouw social media cheerleader!

Deze bedrijven gingen jou al voor: