Groeien met je bedrijf op LinkedIn!

Hoe mooi is het als de waarden van jouw bedrijf terugkomen op de online LinkedIn profielen van alle werknemers? Dat jullie eenduidig uitstralen waar jullie voor staan? Dat is precies wat we samen gaan doen in de LinkedIn training, zodat jouw bedrijf groeit.

Ben jij op zoek naar een andere manier hoe ik jou of je team / bedrijf kan ondersteunen? Later we er samen over sparren!

socialmediacoachingbenteonline

Herken jij dit?

  • Medewerkers doen niks aan LinkedIn.
  • Mijn medewerkers hebben geen idee hoe ze LinkedIn moeten aanpakken.
  • Mijn concurrenten gebruiken wel LinkedIn
  • Personeel werven is mega lastig! Bedrijven kunnen moeite hebben om gekwalificeerd en gemotiveerd talent aan te trekken. Een zwakke of onduidelijke werkgeversmerk kan resulteren in een gebrek aan geschikte kandidaten voor openstaande functies.
  • We missen positieve mond op mond reclame,
  • Soms communiceren verschillende afdelingen of medewerkers van een bedrijf inconsistente boodschappen over de cultuur, waarden en missie van het bedrijf. Dit kan verwarring veroorzaken en een negatieve invloed hebben op het beeld van het bedrijf.

Bente als Coach!

De dilemma’s en doelen van jullie bedrijf brengen we tijdens het kennismakingsgesprek in kaart. Vanuit deze input ga ik aan de slag om de training naar wens te maken.

We plannen samen de sessie in, zodat alle teamleden hier bij aanwezig kunnen zijn. Tijdens de sessie gaan we met de hele groep vol energie aan de slag gaan met de mogelijkheden. Met een frisse blik kijken we naar de branche van jouw onderneming en zorgen we dat de doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken.

Zie mij als je persoonlijke LinkedIn expert!

Deze bedrijven gingen jou al voor:

Klaar om te vlammen?

Ben je klaar om een reis te maken in de wereld van LinkedIn? Bij Bente Online draait alles om het ontdekken van de kracht van dit geweldige platform, zodat jij als bedrijf je online aanwezigheid kan versterken, en je personeel de kans krijgt om écht op te vallen online.

Voordelen van het gebruiken van LinkedIn voor je bedrijf

1. Vergroot je bereik: Met meer dan 760 miljoen gebruikers is LinkedIn het grootste professionele sociale netwerk ter wereld. Door actief te zijn op LinkedIn, kun jij je bereik vergroten en je bedrijf en merk aan een breder publiek presenteren.

2. Versterk je merk: LinkedIn is een uitstekende plek om je merk te versterken. Door regelmatig updates te plaatsen en relevante inhoud te delen, kun jij je bedrijf als een autoriteit op je vakgebied positioneren en het vertrouwen van je publiek winnen.

3. Verhoog je zichtbaarheid: Door je bedrijf te vermelden op LinkedIn en een bedrijfspagina te maken, kun jij je zichtbaarheid vergroten en worden ontdekt door potentiële klanten of werknemers.

4. Trek talent aan: LinkedIn is niet alleen een plek om uw bedrijf te profileren, maar ook om talent aan te trekken. Door vacatures te plaatsen op LinkedIn, kun jij een breder publiek bereiken en potentiële kandidaten aantrekken die op zoek zijn naar werk.

5. Bouw relaties op: LinkedIn is een uitstekende plek om relaties op te bouwen met potentiële klanten, partners en leveranciers. Door regelmatig te netwerken en deel te nemen aan relevante groepen en discussies, kun je waardevolle relaties opbouwen die je bedrijf ten goede komen.

Robin van Maasakker over het sparren met Bente


“Bente heeft kennis van zaken en pakt daardoor snel dingen op. Als iets niet kan hoor ik dat op tijd, wat ik erg prettig werken vind. Ik zou Bente omschrijven als een doorzetter waar je fijn mee samen werkt en met kennis van zaken. Het samen sparren met Bente vind ik waardevol omdat ik daar nieuwe inzichten uit haal. Ik zou Bente zeker aanraden om bovenstaande punten!”

Robin van Maasakker

Ben je klaar om de online wereld van LinkedIn te veroveren?

Arcu fermentum purus consectetur quis nisi.

Laten we samen op weg gaan naar meer zichtbaarheid, meer connecties en meer kansen. Ik kan niet wachten om met jou en je bedrijf te werken!

Aan het einde van de training draagt jouw team de waardes van jouw bedrijf uit en kunnen ze zelfstandig content plaatsen die in lijn staat met de merkwaarden. Waardoor je meer tijd overhebt om met je bedrijf bezig te zijn in plaats van met social media!

Zullen we deze reis samen maken? Laten we beginnen met een knal en LinkedIn laten werken voor jou! 🚀

Laten we aan de slag gaan!

Na het insturen van je gegevens nemen we contact met je op.