Dé LinkedIn Training voor jou!

Ben je op zoek naar manieren om je professionele netwerk te vergroten en je carrière naar een hoger niveau te tillen? Dan is mijn aankomende LinkedIn training op 25 april iets voor jou!

Ik wil meedoen -> Koop de training hier!

Nu tijdelijk €175! -> later €225!

Met tijdelijke VROEGBOEKKORTING!

Nu €175! -> later €225!

Waarom deze training?

Tijdens deze training zal ik je leren hoe je LinkedIn optimaal kunt gebruiken om je zichtbaarheid te vergroten en je professionele doelen te bereiken. Ik zal je laten zien hoe je een aantrekkelijk LinkedIn-profiel kunt maken, hoe je waardevolle connecties kunt opbouwen en hoe je effectief kunt netwerken op dit platform. Met mijn uitgebreide kennis van LinkedIn ben ik staat om je te voorzien van waardevolle tips en strategieën die je kunt toepassen op jouw eigen LinkedIn-profiel.

Waarom zou je deelnemen aan mijn LinkedIn training?

Omdat LinkedIn een krachtig hulpmiddel is voor professionele ontwikkeling en carrièregroei.

– Door deel te nemen aan deze training, krijg je de kans om jouw LinkedIn-vaardigheden te verbeteren en te leren hoe je dit platform kunt gebruiken om jouw carrièredoelen te bereiken.

– Je leert effectief netwerken en connecties aan te gaan ONLINE!

– Jouw profiel heeft er nog nooit zo professioneel uitgezien!

Ik wil meedoen -> Koop hier de training!

Details

Voor de Online Topper die nu écht iets met zijn/haar stoffige LinkedIn profiel wilt doen! Met tijdelijke VROEGBOEKKORTING! Nu €175! -> later €225!

Datum: Dinsdag 25 april

Tijd: Van 8:30 – 13:30

Locatie: Utrechtsestraat 35, 6811 LT Arnhem

Boutique Office Arnhem

Het bedrag is inclusief lunch!

Ik wil meedoen -> De training is hier te koop ;)!

Deze bedrijven gingen jou al voor:

Voordelen van het gebruiken van LinkedIn voor je bedrijf:

Let’s go!

1. Vergroot je bereik: Met meer dan 760 miljoen gebruikers is LinkedIn het grootste professionele sociale netwerk ter wereld. Door actief te zijn op LinkedIn, kun jij je bereik vergroten en je bedrijf en merk aan een breder publiek presenteren.

2. Versterk je merk: LinkedIn is een uitstekende plek om je merk te versterken. Door regelmatig updates te plaatsen en relevante inhoud te delen, kun jij je bedrijf als een autoriteit op je vakgebied positioneren en het vertrouwen van je publiek winnen.

3. Verhoog je zichtbaarheid: Door je bedrijf te vermelden op LinkedIn en een bedrijfspagina te maken, kun jij je zichtbaarheid vergroten en worden ontdekt door potentiële klanten of werknemers.

4. Trek talent aan: LinkedIn is niet alleen een plek om uw bedrijf te profileren, maar ook om talent aan te trekken. Door vacatures te plaatsen op LinkedIn, kun jij een breder publiek bereiken en potentiële kandidaten aantrekken die op zoek zijn naar werk.

5. Bouw relaties op: LinkedIn is een uitstekende plek om relaties op te bouwen met potentiële klanten, partners en leveranciers. Door regelmatig te netwerken en deel te nemen aan relevante groepen en discussies, kun je waardevolle relaties opbouwen die je bedrijf ten goede komen.

Let's Go! Ik wil écht meedoen!

Robin van Maasakker over het sparren met Bente


“Bente heeft kennis van zaken en pakt daardoor snel dingen op. Als iets niet kan hoor ik dat op tijd, wat ik erg prettig werken vind. Ik zou Bente omschrijven als een doorzetter waar je fijn mee samen werkt en met kennis van zaken. Het samen sparren met Bente vind ik waardevol omdat ik daar nieuwe inzichten uit haal. Ik zou Bente zeker aanraden om bovenstaande punten!”

Robin van Maasakker