Dé laatste tools voor jou!

Ben je op zoek naar manieren om je professionele netwerk te vergroten en je carrière naar een hoger niveau te tillen?

Dit begint bij je profiel!

Na de masterclass werp ik graag nog een laatste blik op je LinkedIn-profiel om ervoor te zorgen dat alles optimaal is ingesteld. Laat me weten wanneer je klaar bent, zodat we de laatste details kunnen finetunen.

Ik wil nog een keertje met jou mijn profiel door!

Ik zocht geen LinkedIn-expert. Geen Instagram-goeroe. En ook geen Facebook-kenner. Ik zocht iemand die van ALLE relevante socials veel kennis heeft. Da’s Bente. En dan krijg je er ook nog een stukje marketingkennis bij. Top!

Bente heeft me uitstekend geholpen omdat ze goed doorvraagt (de vraag achter de vraag), snel werkt en gewoon kwaliteit levert.

Rick Evers

Ik wil alles!

Ik wil mijn profiel een make-over geven.

Wil jij een banner en profielmake-over na afloop van deze workshop? We kunnen je LinkedIn-profiel een frisse uitstraling geven en ervoor zorgen dat het optimaal aansluit bij wat je hebt geleerd. Laat me weten wanneer je eraan toe bent, en we gaan aan de slag!
Ik wil mijn profiel een make-over geven

Ik wil beide!

Na de masterclass werp ik graag nog een laatste blik op je LinkedIn-profiel om ervoor te zorgen dat alles optimaal is ingesteld. Laten we de laatste details kunnen finetunen. Daarnaast gaan we ook een banner en profielfoto optimaliseren om je profiel de juiste uitstraling te geven. Hiermee geven we je LinkedIn-profiel een frisse uitstraling en zorgen we ervoor dat het perfect aansluit bij wat we hebben geleerd.

Ik wil beide!

Deze bedrijven gingen jou al voor:

Voordelen van het gebruiken van LinkedIn voor je bedrijf:

Let’s go!

1. Vergroot je bereik: Met meer dan 760 miljoen gebruikers is LinkedIn het grootste professionele sociale netwerk ter wereld. Door actief te zijn op LinkedIn, kun jij je bereik vergroten en je bedrijf en merk aan een breder publiek presenteren.

2. Versterk je merk: LinkedIn is een uitstekende plek om je merk te versterken. Door regelmatig updates te plaatsen en relevante inhoud te delen, kun jij je bedrijf als een autoriteit op je vakgebied positioneren en het vertrouwen van je publiek winnen.

3. Verhoog je zichtbaarheid: Door je bedrijf te vermelden op LinkedIn en een bedrijfspagina te maken, kun jij je zichtbaarheid vergroten en worden ontdekt door potentiële klanten of werknemers.

4. Trek talent aan: LinkedIn is niet alleen een plek om uw bedrijf te profileren, maar ook om talent aan te trekken. Door vacatures te plaatsen op LinkedIn, kun jij een breder publiek bereiken en potentiële kandidaten aantrekken die op zoek zijn naar werk.

5. Bouw relaties op: LinkedIn is een uitstekende plek om relaties op te bouwen met potentiële klanten, partners en leveranciers. Door regelmatig te netwerken en deel te nemen aan relevante groepen en discussies, kun je waardevolle relaties opbouwen die je bedrijf ten goede komen.

Neem contact op voor verdere Coaching!

Robin van Maasakker over het sparren met Bente


“Bente heeft kennis van zaken en pakt daardoor snel dingen op. Als iets niet kan hoor ik dat op tijd, wat ik erg prettig werken vind. Ik zou Bente omschrijven als een doorzetter waar je fijn mee samen werkt en met kennis van zaken. Het samen sparren met Bente vind ik waardevol omdat ik daar nieuwe inzichten uit haal. Ik zou Bente zeker aanraden om bovenstaande punten!”

Robin van Maasakker