Over Bente (Online), kom meer te weten over mij!

Energiek

Vol ideeën 

Laagdrempelig

Actueel

Proactief

Vernieuwend

Mijn visie

Ik ben Bente van Engelenburg en met mijn bedrijf Bente Online help ik inspirerende merken en ondernemers die het nét even anders doen op te vallen met hun social media. Door strategie, social media design en te gekke content ideeën met elkaar te combineren.

Motiveren, inspireren en voornamelijk creëren, daar haal ik mijn energie uit!

Superpowers!

Proactief

Ik zie, hoor en luister naar jouw verhaal. Ik stel vragen en ik weet binnen korte tijd precies wat jij bedoelt. Ik weet hoe ik jou kan helpen om online van A naar B te komen.

Jong

Met mijn enthousiaste en eigentijdse ideeën transformeer ik jouw visie tot online middelen.

Vernieuwend

De nieuwste ontwikkelingen gaan mij zeker niet voorbij en dit neem ik graag mee in onze samenwerking. Saaie ouderwetse situaties pimp ik op tot de leukste actuele concepten.

Bente Offline

Met een jonge en creatieve geest kijk ik naar wat wel kan en denk ik in oplossingen. Hoe kunnen wij streven naar succes? Ik loop harder dan normaal en zorg net voor dat beetje extra. Met een hoofd vol ideeën en een enthousiaste werkhouding help ik jou graag op weg.

Met een frisse blik kijk ik naar de branche van de onderneming en zorgen we dat de doelgroep via de juiste social media kanalen wordt aangesproken. Naast mijn opleiding media management en marketing heb ik me volledig gestort op de kansen van social media voor de zakelijke markt. Instagram ken ik door en door; ook platformen als Facebook, LinkedIn en Pinterest neem ik mee in mijn contentstrategiën.

Ik heb al heel wat merken een online transformatie mogen geven en ik heb tientallen ondernemers enthousiast gemaakt over social media..

Wil je online opvallen, maar loop je tegen allerlei problemen aan? Stuur me even een berichtje. Na onze samenwerking voel je je gemotiveerd, geïnspireerd én zal jouw merk online opvallen.

Wil jij alvast geweldige social media tips?

Volg mij dan op Instagram!