Social media beheren voor bedrijven

Via social media val je op, laat je zien wie je bent en misschien wel het belangrijkste: waar jij zo goed in bent. Het uitbesteden van social media is voor het bedrijf die een doel voor ogen heeft (of wellicht nog niet), maar nog niet weet hoe én via welke platformen zij haarzelf het beste kan profileren.

Gelukkig ben ik daar om jou te helpen. Ik (re)design jouw platformen of neem je socials zelfs volledig uit handen.

YvonnePowervrouwennetwerk

Herken jij dit?

– Je worstelt met het beheren van je bedrijfsprofielen op social media.

– Het vinden van de juiste toon en strategie lijkt een uitdaging.

– Je hebt niet de tijd of middelen om social media effectief te benutten.

– Het creëren van boeiende content is een constante puzzel.

– Je wilt niet alleen zijn in deze digitale avonturen.

– Het is lastig om up-to-date te blijven met de steeds veranderende sociale media-landschap.

– Het meten en analyseren van de prestaties van je social media-activiteiten kan verwarrend zijn.

Social media inzetten voor bedrijven!

Het doordacht inzetten van social media voor bedrijven is de eerste stap naar de juiste online aanwezigheid. Met een frisse blik kijk ik naar de branche van de onderneming en zorgen we dat de doelgroep via de juiste social media kanalen wordt aangesproken. Ik zorg ervoor dat een passende strategie en een creatief plan wordt ontwikkeld naar aanleiding van jouw wensen zodat wij Social media goed kunnen inzetten voor jouw bedrijf.

Waarom zou je overwegen om je social media-beheer uit te besteden aan mij, Bente Online?

Met mijn creatieve ideeën help ik jou om de marketing van jouw onderneming zowel vóór als achter de schermen scherp te krijgen. Mijn creativiteit begint vaak waar de jouwe ophoud. Social media is een krachtig hulpmiddel is om je merk te laten groeien, betrokkenheid te vergroten en waardevolle klantrelaties op te bouwen. Het biedt eindeloze mogelijkheden om je boodschap te delen en je bedrijfsdoelen te bereiken. Weet je niks te verzinnen als het gaat om content voor jouw social media of een ander creatief probleem?

Laten we samen gaan vlammen!

Content planner voor social media

Hoe houd ik het overzicht als ik jouw Social media beheer? Simpel, bij Bente Online ontvang je elke maand een overzichtelijke content kalender in je eigen gepersonaliseerd Google Drive omgeving. Hier vind je de statistieken en een content kalender zoals hier rechts.

Met de content kalender weet je altijd precies wat er gebeurt op jouw sociale kanalen. We plannen berichten, updates en campagnes zorgvuldig in, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet voor jouw bedrijf. Geen stress, geen last-minute beslissingen, alleen georganiseerd en doelgericht social media beheer.

YvonnePowervrouwennetwerk

Topment over Bente Online


“Bente Online helpt ons dagelijks met het optimaliseren van al onze social media en doet dit geweldig. Vooral de oneindige creativiteit en pro-activiteit van Bente Online is noemenswaardig.”

topment
Alex & Micheal Aalders

Topment

Social media content

Door strategie, social media design en te gekke content ideeën met elkaar te combineren worden de leukste concepten gecreëerd. Ik werk vanuit een concept, een gaaf idee wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf opvalt. Bij de ontwikkelingen van een concept, staat creativiteit hoog op mijn lijstje. Wanneer jouw onderneming een creatieve look en feel heeft, zorg je ervoor dat jij anders bent dan anderen én dus opvalt.

Bente van Engelenburg

Samen sparren?

Op zoek naar creativiteit?

Werken met Bente

Naar aanleiding van een intakegesprek gaan wij samen met jouw online doelen aan de slag. Wat wil je bereiken en hoe wil je daar komen? WIl je je social media uitbesteden of wil je gewoonweg nieuwe inspirerende content? We nemen jouw gehele online branding onder de loep en bekijken wat er nodig is om te groeien. Is er een positionering nodig, is je social media wel goed ingericht, ontbreekt er iets in je strategie, wij gaan daar naar kijken.

YvonnePowervrouwennetwerk

Yvonne over werken met mij

Het werken met Bente is voor mij een verademing. Voordat ik het bedacht kan hebben, heeft Bente het al klaar staan. Ik ben iemand die snel schakelt en vind dat de wereld te langzaam is. Maar met haar aan mijn zijde moet ik soms een tandje bijzetten om het bij te kunnen houden! Bente neemt voor mij 5 social media kanalen uit handen voor 2 bedrijven.

In drie woorden: proactief, snel en trendgevoelig. Ik zou Bente zeker aanraden aan anderen. Als je wil groeien op social media, gebruik wil maken van de laatste trends en zeker wil weten dat je dingen met een gerust hart uit handen kan geven, dan is Bente your lady!

De grootste meerwaarde is de tijd de ze mij bespaart om zichtbaar te zijn met beide bedrijven!

– Yvonne Renckens / Power Vrouwen Netwerk / Boudoir Keurmerk

Laten we aan de slag gaan!

Na het insturen van je gegevens nemen we contact met je op.