Social media beheren voor bedrijven

Via social media val je op, laat je zien wie je bent en misschien wel het belangrijkste: waar jij zo goed in bent. Het uitbesteden van social media is voor het bedrijf die een doel voor ogen heeft (of wellicht nog niet), maar nog niet weet hoe én via welke platformen zij haarzelf het beste kan profileren.

Ik wil te gekke content!

Gelukkig ben ik daar om jou te helpen. Ik (re)design jouw platformen of neem je socials zelfs volledig uit handen.

“Met mijn creatieve ideeën help ik jou om de marketing van jouw onderneming zowel vóór als achter de schermen scherp te krijgen. Mijn creativiteit begint vaak waar de jouwe ophoud. Weet je niks te verzinnen als het gaat om content voor jouw social media of een ander creatief probleem? Maak dan zeker even een afspraak!”

Waarom zou je Social media inzetten?

Ik kan er niet genoeg op wijzen hoe belangrijk social media is. Social media is het marketingmiddel waarmee jij in deze tijd je zichtbaarheid kan vergroten. Echter draait het op social media niet alleen om jezelf laten zien (de voorgrond dus). Achter de schermen komt er namelijk veel meer bij social media kijken. Denk aan het opzetten van een social media strategie en een onderscheidend vermogen. Hoe zorg jij ervoor dat jij jezelf onderscheidt van je concurrent?

Laten we samen gaan vlammen!

Content planner voor social media

Hoe houd ik het overzicht als ik jouw Social media beheer? Simpel, bij Bente Online ontvang je elke maand een overzichtelijke content kalender in je eigen gepersonaliseerd Google Drive omgeving. Hier vind je de statistieken en een content kalender zoals hier rechts.

Met de content kalender weet je altijd precies wat er gebeurt op jouw sociale kanalen. We plannen berichten, updates en campagnes zorgvuldig in, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet voor jouw bedrijf. Geen stress, geen last-minute beslissingen, alleen georganiseerd en doelgericht social media beheer.

YvonnePowervrouwennetwerk
YvonnePowervrouwennetwerk

Yvonne over werken met mij

Het werken met Bente is voor mij een verademing. Voordat ik het bedacht kan hebben, heeft Bente het al klaar staan. Ik ben iemand die snel schakelt en vind dat de wereld te langzaam is. Maar met haar aan mijn zijde moet ik soms een tandje bijzetten om het bij te kunnen houden! Bente neemt voor mij 5 social media kanalen uit handen voor 2 bedrijven.

In drie woorden: proactief, snel en trendgevoelig. Ik zou Bente zeker aanraden aan anderen. Als je wil groeien op social media, gebruik wil maken van de laatste trends en zeker wil weten dat je dingen met een gerust hart uit handen kan geven, dan is Bente your lady!

De grootste meerwaarde is de tijd de ze mij bespaart om zichtbaar te zijn met beide bedrijven!

– Yvonne Renckens / Power Vrouwen Netwerk / Boudoir Keurmerk

Social media inzetten voor bedrijven!

Het doordacht inzetten van social media voor bedrijven is de eerste stap naar de juiste online aanwezigheid. Met een frisse blik kijk ik naar de branche van de onderneming en zorgen we dat de doelgroep via de juiste social media kanalen wordt aangesproken. Ik zorg ervoor dat een passende strategie en een creatief plan wordt ontwikkeld naar aanleiding van jouw wensen zodat wij Social media goed kunnen inzetten voor jouw bedrijf.

Ik heb nu wel zin in koffie!

Topment over Bente Online


“Bente Online helpt ons dagelijks met het optimaliseren van al onze social media en doet dit geweldig. Vooral de oneindige creativiteit en pro-activiteit van Bente Online is noemenswaardig.”

topment
Alex & Micheal Aalders

Topment

Social media content

Door strategie, social media design en te gekke content ideeën met elkaar te combineren worden de leukste concepten gecreëerd. Ik werk vanuit een concept, een gaaf idee wat ervoor zorgt dat jouw bedrijf opvalt. Bij de ontwikkelingen van een concept, staat creativiteit hoog op mijn lijstje. Wanneer jouw onderneming een creatieve look en feel heeft, zorg je ervoor dat jij anders bent dan anderen én dus opvalt.

Bente van Engelenburg

Samen sparren?

Wist jij dat ik ook aan coaching doe?

Laten we samenwerken!

Werken met Bente

Naar aanleiding van een intakegesprek gaan wij samen met jouw online doelen aan de slag. Wat wil je bereiken en hoe wil je daar komen? WIl je je social media uitbesteden of wil je gewoonweg nieuwe inspirerende content? We nemen jouw gehele online branding onder de loep en bekijken wat er nodig is om te groeien. Is er een positionering nodig, is je social media wel goed ingericht, ontbreekt er iets in je strategie, wij gaan daar naar kijken.

Laten we beginnen!

Laten we aan de slag gaan!

06-51187020
Je bericht is verstuurd! Ik ga contact met je opnemen!
Oeps, er ging iets mis. Wil je het opnieuw proberen?

Na het insturen van je gegevens nemen we contact met je op.