Vlammen op social media!

Ik heb al heel wat merken een online transformatie mogen geven en heb tientallen ondernemers enthousiast gemaakt over social media. Social media wéér leuk maken is wat ik het liefste doe!

Ik wil te gekke content!

Ik ben pro-actief, energiek en niets is mij te gek. Na onze samenwerking voel je je gemotiveerd, geïnspireerd én zal jouw merk online opvallen.

Samen Online Vlammen!

Ik help de enthousiaste ondernemer een stap verder op het gebied van social media, ik zorg ervoor dat een passende strategie en een creatief plan wordt ontwikkeld naar aanleiding van jouw wensen. Of dat nou voor het design of beheer is van jouw social media kanalen.

Ik kijk dus ook welke platformen interessant zijn voor jou. Loop je hier zelf mee te worstelen? Gebruik mijn ervaring op de verschillende gebieden van social media en stop met worstelen. Want ik kan het voor jou oppakken!

Ik heb nu wel zin in koffie!

Werken met Bente

Naar aanleiding van een intakegesprek gaan wij samen met jouw online doelen aan de slag. Wat wil je bereiken en hoe wil je daar komen? Wil je je social media uitbesteden of wil je gewoonweg nieuwe inspirerende content?


We nemen jouw gehele online branding onder de loep en bekijken wat er nodig is om te groeien. Is er een positionering nodig, is je social media wel goed ingericht, ontbreekt er iets in je strategie, wij gaan daar naar kijken.

Laten we samen gaan vlammen!

Waarom social media inzetten voor je bedrijf?

Ik kan er niet genoeg op wijzen hoe belangrijk social media is. Social media is het marketingmiddel waarmee jij in deze tijd je zichtbaarheid kan vergroten. Echter draait het op social media niet alleen om jezelf laten zien (de voorgrond dus). Achter de schermen komt er namelijk veel meer bij social media kijken. Denk aan het opzetten van een social media strategie en een onderscheidend vermogen. Hoe zorg jij ervoor dat jij jezelf onderscheidt van je concurrent?

Met mijn creatieve ideeën help ik jou om de marketing van jouw onderneming zowel vóór als achter de schermen scherp te krijgen. Mijn creativiteit begint vaak waar de jouwe ophoud. Weet je niks te verzinnen als het gaat om content voor jouw social media of een ander creatief probleem? Maak dan zeker even een afspraak!

Laten we beginnen!

Social media Instagramfeeds

Feeds en templates designen is iets wat ik graag doe. Met een hoop energie en creativiteit zorg ik voor een prachtige feed die aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Dus ook voor op maat gemaakte templates die jij zelf daarna weer kunt gebruiken ben je bij mij op het juiste adres!

De tijd die je hebt om iemands aandacht te trekken is kort. Mensen willen geen rommelige feeds volgen, ze willen feeds die interessant en daarbij mooi zijn. De aandachtsboog van Instagrammers is heel kort. Je hebt een paar seconden om de juiste boodschap over te brengen aan je volgers. Hier links kan je verschillende opstart feeds van before and after foto’s zien van de gepimpte feeds.

Je Instagram-layout is onder andere de sleutel tot het succes van je (online) merk. Het is het digitale moodboard en ook de showroom van jouw bedrijf. Het is een geweldig hulpmiddel om je doelgroep te bereiken, de missie van je bedrijf over te brengen en om een band om te bouwen met je volgers. Een goede instagram-layout is essentieel om op te vallen. Met alleen een feed kom je er natuurlijk niet. Met de juiste strategie en een mooie feed kan jij een grote stap maken in de goede richting.

Je Instagram lay-out moet dus aansprekend zijn en een verhaal vertellen.

Bente van Engelenburg

Samen sparren?

Wist jij dat ik ook aan coaching doe?

Laten we samenwerken!

Topment over Bente Online


“Bente Online helpt ons dagelijks met het optimaliseren van al onze social media en doet dit geweldig. Vooral de oneindige creativiteit en pro-activiteit van Bente Online is noemenswaardig.”

topment
Alex & Micheal Aalders

Topment

Yvonne over werken met mij

Het werken met Bente is voor mij een verademing. Voordat ik het bedacht kan hebben, heeft Bente het al klaar staan. Ik ben iemand die snel schakelt en vind dat de wereld te langzaam is. Maar met haar aan mijn zijde moet ik soms een tandje bijzetten om het bij te kunnen houden! Bente neemt voor mij 5 social media kanalen uit handen voor 2 bedrijven.

In drie woorden: proactief, snel en trendgevoelig. Ik zou Bente zeker aanraden aan anderen. Als je wil groeien op social media, gebruik wil maken van de laatste trends en zeker wil weten dat je dingen met een gerust hart uit handen kan geven, dan is Bente your lady!

De grootste meerwaarde is de tijd de ze mij bespaart om zichtbaar te zijn met beide bedrijven!

– Yvonne Renckens / Power Vrouwen Netwerk / Boudoir Keurmerk

YvonnePowervrouwennetwerk

Laten we aan de slag gaan!

06-51187020
Je bericht is verstuurd! Ik ga contact met je opnemen!
Oeps, er ging iets mis. Wil je het opnieuw proberen?

Na het insturen van je gegevens nemen we contact met je op.