Notion.so, hoe blijf ik georganiseerd als ik o.a. bezig ben met het inplannen van social media moet inplannen.

Ik ben een vrij chaotisch persoon en heb altijd al moeite gehad met het bewaren van het overzicht. Omdat ik steeds drukker word met het inplannen van social media, wordt het dan ook steeds lastiger om het overzicht te bewaren. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar handgrepen om mij voor te bereiden op zo’n chaotische dag.

Zo ben ik begonnen met elke ochtend of de avond van tevoren een to-do lijst te maken voor alle taken die ik moet gaan doen die dag. Ik merkte echter dat de to-do lijst elke keer groter werd en wederom raakte ik het overzicht kwijt! Hoe kon dit nou! Iedereen had mij verteld dat to-do lijstjes de way to go waren!

 

Toen kwam ik erachter! Ik deed het niet efficiënt genoeg!

Ik schreef er bijvoorbeeld ook een tandarts afspraak op terwijl dat natuurlijk in een andere categorie valt. Boekjes zijn ook helemaal niks voor mij!

Toen kwam ik na lang zoeken achter een super handige app! Notion.so! Ik ben er zo tevreden over dat ik dit met jullie moest delen.

Notion is een app/dektop applicatie die ervoor zorgt dat jij alle data op een plek kan bijhouden! Zo kan je er een kalender inzetten, aantekeningen maken, herinneringen in opslaan, kennisbeheer en to-do lijstjes rangschikken op categorie. Ik gebruik het om allerlei to-do lijsten in op te slaan, dit doe ik dan ook per categorie. 

 

Maar hoe gebruik ik deze app?

Ik maak elke dag een to-do lijst en dat rangschik ik dan op deze manier:

Socialmediamarketing hoe blijf je georganiseerd

Naast dat ik elke dag een to-do lijstje maak houd ik hier ook andere dingen in bij zoals content ideeën, blog ideeën en lange termijn goals. 

Deze lijstjes zijn dan allemaal links in de balk te zien, ideaal om zo een overzicht van al jouw belangrijke lijstjes te zien.  

Social media content inplannen

Meer handige tips?

Volg Bente Online dan op social media en bekijk onze social media kanalen:

Published On: februari 19th, 2021 / Categories: SocialMediaorganiseren / Tags: /

Subscribe To Receive The Latest News

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus maximus.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Add notice about your Privacy Policy here.