Content met Bent!

Bente Online is een creatief social media marketing bureau. Door mijn ervaring met verschillende bedrijven in verschillende branches kan ik jouw verhaal met veel enthousiasme vertellen. Want hoe willen wij jouw doelgroep bereiken?

Ik wil te gekke content!

Samen online en offline groeien!

Waar ik je mee kan helpen:

Ik help de enthousiaste ondernemer een stap verder op het gebied van social media, ik zorg ervoor dat een passende strategie en een creatief plan wordt ontwikkeld voor het beheren van de social mediakanalen en zorg ook voor het design daar van.

Ik kijk dus ook welke platformen interessant zijn voor jou. Loop je hier zelf mee te worstelen? Gebruik mijn ervaring op de verschillende gebieden van social media en stop met worstelen. Want ik kan het voor jou oppakken!

Ik heb nu wel zin in koffie!

Hoe gaan wij te werk?

Het volledige startpakket bestaande uit drie stappen is geschikt voor alle nieuwe klanten die hun social media grondig aan willen pakken. Heb je het hele traject doorlopen? Dan kan je als klant het derde onderdeel ‘content creatie’ eindeloos blijven herhalen!

De onderdelen kunnen op aanvraag ook los worden afgenomen.

In het begin van een bedrijf of socialmedia account gaat het vaak nog goed. Je hebt nog tijd om regelmatig posts te plaatsen en om na te denken wat er de komende week geplaatst moet worden. Maar op een gegeven moment kom je in de fase dat je tijd tekort komt of geen ruimte meer hebt voor nieuwe ideeën. Dan kan ik jouw ondersteunen.

 

Uiteindelijk is het belangrijk dat er regelmatig iets zichtbaar is van jouw merk of bedrijf en dat jouw volgers dit dus ook zien.

In deze stap kijken we naar de positionering van je bedrijf, maak ik een plan van aanpak voor je socials en bekijken wij de merkidentiteit. Is dit allemaal wel up-to-date?

Tijdens het designen van huisstijl voor een social media account en bij een bedrijf is het moeilijk om in al je verschillende uitingen dezelfde uitstraling vast te houden. Ik kan je social media acounts volledig inrichten naar jouw wensen en zal mijn creativiteit gebruiken om jou te ondersteunen.

 

Denk hier bijvoorbeeld aan op maat gemaakte template sets die jij kunt blijven gebruiken.

Maar met alleen het design van je account houdt het niet op. Wil je bijvoorbeeld een tegoedbon of een prijsactie laten maken? Ik kan dit volledig in een eigen huisstijl voor je designen.

In deze stap kijken we naar: Het inrichten van de kanalen, templates en de feed.

Heb jij talloze ideeën en concepten maar weet jij niet hoe je dit uit moet werken? Dan ben je bij op het juiste adres!

Ik denk graag met je mee! Ik help je met je concept of bedenk iets nieuws waarmee jij jouw bedrijf nog beter op de kaart kunt zetten. Ook kan ik je helpen met talloze creatieve ideeën die jij kan gebruiken voor de content op jouw social media kanalen. 

In deze stap kijken we naar toffe concepten en ideeën. Na afloop van deze stap ontvang jij een mega gave poster thuis met alle ideeën!

YvonnePowervrouwennetwerk

Yvonne over werken met Bente:

Het werken met Bente is voor mij een verademing. Voordat ik het bedacht kan hebben, heeft Bente het al klaar staan. Ik ben iemand die snel schakelt en vind dat de wereld te langzaam is. Maar met haar aan mijn zijde moet ik soms een tandje bijzetten om het bij te kunnen houden! Bente neemt voor mij 5 social media kanalen uit handen voor 2 bedrijven.

In drie woorden: proactief, snel en trendgevoelig. Ik zou Bente zeker aanraden aan anderen. Als je wil groeien op social media, gebruik wil maken van de laatste trends en zeker wil weten dat je dingen met een gerust hart uit handen kan geven, dan is Bente your lady!

De grootste meerwaarde is de tijd de ze mij bespaart om zichtbaar te zijn met beide bedrijven!

– Yvonne Renckens / Power Vrouwen Netwerk / Boudoir Keurmerk

Laten we beginnen!

Waarom social media?

Social media wordt vaak onderschat in de zakelijke wereld. Tegenwoordig heeft iedereen wel een persoonlijk socialmediaaccount en dan kan een zakelijk account toch niet heel veel anders zijn?

Natuurlijk is in de basis een zakelijk account niet heel veel anders dan een persoonlijk account. Maar wat je er mee wilt bereiken is een wereld van verschil. Voor een persoonlijk socialmediaaccount is het minder belangrijk. Vaak zijn het je vrienden die er naar kijken. Voor een zakelijk account zitten er wat meer doelen achter: wat wil je uitstralen met je bedrijf, met je merk? Wil je een netwerk van volgers opbouwen die jouw merk of bedrijf verder op weg kunnen helpen? Laten wij samen jouw social media doelen bespreken!

Social media Instagramfeeds

Feeds en templates designen is iets wat ik graag doe. Met een hoop energie en creativiteit zorg ik voor een prachtige feed die aantrekkelijk is voor jouw doelgroep. Dus ook voor op maat gemaakte templates die jij zelf daarna weer kunt gebruiken ben je bij mij op het juiste adres!

De tijd die je hebt om iemands aandacht te trekken is kort. Mensen willen geen rommelige feeds volgen, ze willen feeds die interessant en daarbij mooi zijn. De aandachtsboog van Instagrammers is heel kort. Je hebt een paar seconden om de juiste boodschap over te brengen aan je volgers. Hier links kan je verschillende opstart feeds van before and after foto’s zien van de gepimpte feeds.

Je Instagram-layout is onder andere de sleutel tot het succes van je (online) merk. Het is het digitale moodboard en ook de showroom van jouw bedrijf. Het is een geweldig hulpmiddel om je doelgroep te bereiken, de missie van je bedrijf over te brengen en om een band om te bouwen met je volgers. Een goede instagram-layout is essentieel om op te vallen. Met alleen een feed kom je er natuurlijk niet. Met de juiste strategie en een mooie feed kan jij een grote stap maken in de goede richting.

Je Instagram lay-out moet dus aansprekend zijn en een verhaal vertellen.

Bente van Engelenburg

Samen sparren?

Wist jij dat ik ook aan coaching doe?

Laten we samenwerken!

Topment over Bente Online


“Bente Online helpt ons dagelijks met het optimaliseren van al onze social media en doet dit geweldig. Vooral de oneindige creativiteit en pro-activiteit van Bente Online is noemenswaardig.”

topment
Alex & Micheal Aalders

Topment

Laten we aan de slag gaan!

06-51187020
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Na het insturen van je gegevens nemen we contact met je op.